MENÜ
 

                                                                                       

 Elérhetőség: 1215. Budapest Károli Gáspár u. 34.                    Tel: 0620/ 347-9683

 
 
 

 

TERMÉKEK

 

Vásároljon Egészségpénztári támogatással

 

A KiroMED gerincnyújtó padok rendelkeznek gyógyászati segédeszköz - ápolási technikai eszköz minősítéssel. A gravitációs padok Egészségpénztári elszámolásban megvásárolhatóak.
 

A KiroMED gravitációs gerincnyújtó padokat a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Intézet Kórháztechnikai Igazgatósága (EMKI) ápolási technikai eszköznek (gyógyászati segédeszköz) minősítette.
GYEMSZI/1618-7/2012

 

Ez azt jelenti, hogy az önkéntes egészségpénztári tagok számára a KiroMED gerincnyújtó padok elszámolhatóak, tehát Ön megvásárolhatja úgy padjainkat, hogy egészségpénztára finanszírozza teljes mértékben.

 

Ehhez nem kell mást tennie, mint vásárláskor jelzi felénk szándékát, az általunk kiállított számlát garantáltan befogadja egészségpénztára és az összeget kifizetik Önnek.

 

Válasszon egy terméket!

 

 

Kiromed Praktik

Összecsukható, praktikus gravitációs pad, mely ideális a gerinc nyújtására, s egyben a relaxáló pihenés hatékony eszköze. Praktikussága összecsukható kialakításában rejlik, mivel kis lakásokban is könnyedén tárolható és felállítható.

vonal

Kiromed Praktik Delux

Az összecsukható gravitációs gerincnyújtó padok prémium kategóriája. Egyedi fejlesztésű padunk, mely rendelkezik a biztonsági funkciók, és kényelmi megoldások legfejlettebb változataival.

 
vonal
Kiromed Fitt Lux

Acélvázas szerkezet rendkívül nagy teherbírással, görgőcsapágyas forgórésszel. Nyújtja, lazítja a gerincoszlopot és a tartóizomzatot, segíti a csigolyák újrarendeződését, kilazítja a nyaki csigolyákat és segít a relaxálásban.

 
vonal

 

Tökéletes választás azoknak, akiknek fontos, hogy a biztonságos és rendkívül kényelmes használat még élvezetesebbé tegye a gerincnyújtást. A nyaki szakasz fokozottabb lazításához az állítható fejtámasz nyújt segítséget.

 
vonal

 

Kiromed Prof

Nehezen mozgó, állandó fájdalmakkal, gerincproblémákkal küzdőknek ajánlott elektromos gravitációs gerincnyújtó pad. Vezérlőegységgel irányított mozgatása miatt használatát a nehezebb mozdulatokra képtelenek is könnyedén elsajátíthatják. Kedvelt eszköz azok körében, akiknek fontos a maximális komfort és kényelem.

 
vonal

Kiromed kiegészítő termékek

Kiegészítő termékeink között megtalálja a nyak, váll, hát és derék fájdalmainak kezelésére, enyhítésére és megelőzésére alkalmas eszközöket. Emellett mozgáshoz, sportoláshoz használható és a mindennapi élet megkönnyítését elősegítő kiegészítőket is talál.

 

 

denevérpad használat
levél ikonRendeljen otthonába: 0620-347-9683

 

Akciók

 

Töltsétek le a következő képeket, hozzátok magatokkal és jogosultak lesztek akciós masszázsra! Válasszatok!

Ajándéknak sem utolsó! ;)

 

kupon3.1.jpg

 

 

 

 

kupon-2.jpg

 

Csepelen!

 

Jöjjön el, próbálja ki!

 

Kedvező árak! Jó hangulat! Kellemes környezet! Nézzen be hozzánk,

mert érdemes!

 

Akciós Reflexológia-talpmasszázs 40-50 percben 1900 ft

 

"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." (A kis herceg)"

 

anigif5.gif

 

 

 

Hírek

 • KIS - KÚT KFT KIS BÉLA

  KÚTFÚRÁS SZÁRAZ FÚRÁSOS TECHNOLÓGIÁVAL, KÖRNYEZETVÉDELMI FÚRÁSOK 30 ÉVES TAPASZTALATTAL, FÚRT KUTAK SZAKSZERŰ KIVITELEZÉSE!

  TEL.: 061 - 277 - 6060

  MOBIL: 0630 - 898- 61 - 69

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Asztali nézet